Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" a informat că în zona respectivă au intervenit mai multe echipaje, femeia putând fi scoasă din apă cu ajutorul unei ambarcaţiuni.

Citeste si: VIDEO Crima macabră de lângă București. UPDATE/ S-a identificat sexul persoanei carbonizate și tranșate

Au fost mobilizate mai multe echipaje medicale, o ambarcaţiune, precum și elicopterul SMURD

[Sursa foto: Facebook / Media TV]

Femeia de 60 de ani a fost resuscitată

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, cadrele medicale deplasate la faţa locului au reuşit resuscitarea femeii, în vârstă de aproximativ 60 de ani.

Citeste si: VIDEO| Super-iahtul lui Vladimir Putin, confiscat în Italia

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fața locului au intervenit o autospecială cu apă și spumă, o autospecială de transport personal și victime multiple, un echipaj SAJ B2, o ambarcațiune și elicopterul SMURD, informează Replicaonline.ro.

Femeia se afla în stop cardiorespirator, iar medicii au efectuat protocolul de resuscitare. Femeia a fost resuscitată și transportată cu elicopterul SMURD la spital.

[Sursa foto: Facebook / Media TV]

Au fost mobilizate următoarele echipaje: 1 ASAS, 1 SMURD B, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi ambarcaţiune, elicopterul SMURD, au transmis reprezentanţii ISU "Dobrogea". 

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si