Close sidebar
Close sidebar

O femeie a căzut în Canalul Dunăre-Marea Neagră, la Medgidia. Elicopterul SMURD, intervenție de urgență

O femeie a căzut duminică în Canalul Dunăre - Marea Neagră, în dreptul sălii de sport din Medgidia, transmite presa locală. Ea a fost salvată de pompieri şi transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" a informat că în zona respectivă au intervenit mai multe echipaje, femeia putând fi scoasă din apă cu ajutorul unei ambarcaţiuni.

Citeste si: VIDEO Crima macabră de lângă București. UPDATE/ S-a identificat sexul persoanei carbonizate și tranșate

Au fost mobilizate mai multe echipaje medicale, o ambarcaţiune, precum și elicopterul SMURD

[Sursa foto: Facebook/ Media TV]

Femeia de 60 de ani a fost resuscitată

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, cadrele medicale deplasate la faţa locului au reuşit resuscitarea femeii, în vârstă de aproximativ 60 de ani.

Citeste si: VIDEO| Super-iahtul lui Vladimir Putin, confiscat în Italia

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La fața locului au intervenit o autospecială cu apă și spumă, o autospecială de transport personal și victime multiple, un echipaj SAJ B2, o ambarcațiune și elicopterul SMURD, informează Replicaonline.ro.

Femeia se afla în stop cardiorespirator, iar medicii au efectuat protocolul de resuscitare. Femeia a fost resuscitată și transportată cu elicopterul SMURD la spital.

[Sursa foto: Facebook/ Media TV]

Au fost mobilizate următoarele echipaje: 1 ASAS, 1 SMURD B, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi ambarcaţiune, elicopterul SMURD, au transmis reprezentanţii ISU "Dobrogea". 

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI