Cea care a produs teribila crimă este o rusoaică în vârstă de 31 de ani, pe nume Daria Shavelkina. Aceasta era invidioasă pe prietena ei, Yaroslava Korolyova, de 30 de ani, mamă a trei copii, care avea un soț iubitor și o căsnicie fericită, au aflat magistrații din Moscova.

Potrivit Daily Mail, ucigașa, care lucra în cosmetică și era gravidă la momentul tragediei, tocmai se întâlnise cu mama fetiței pentru a prelua haine la mâna a doua.

Se pare că între cele două nu existaseră conflicte înainte de gestul extrem, au aflat anchetatorii.

Citeste si: Și-a omorât soțul pentru a se apăra de el, acum este condamnată la 5 ani de închisoare

Bebeluș de 9 luni, aruncat de la etajul 13

Daria a profitat la maxim de o clipă de neatenție din partea prietenei sale și i-a luat astfel fetița de doar două luni și a aruncat-o pe geam. Disperată, mama copilei a început să coboare cele 13 etaje, însă bebelușul era deja decedat când aceasta a ajuns jos. Impactul nu i-a dat nicio șansă de supraviețuire, iar paramedicii au fost nevoiți să constate decesul. Yaroslava Korolyova a intrat imediat în stare de șoc și a avut nevoie de asistență medicală de urgență.

Femeia care a produs crima, Daria Shavelkina, a fost rapid reținută și le-a spus polițiștilor că "a auzit voci în cap", care i-ar fi spus să arunce copilul pe geam.

Femeia a invocat faptul că ar avea tulburări psihice, însă magistrații au decis că aceasta a încercat să pretindă că suferă de schizofrenie pentru a evita responsabilitatea, în urma unor teste psihiatrice. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Copilul a fost aruncat de la etajul 13[Sursa foto: PixaBay]

"Nu am găsit dovezi de tulburare mentală. Potrivit experților, femeia a simulat boala", se arată în raportul unei comisii de specialitate.

Citeste si: Crimă șocantă în Capitală. O tânără de 23 de ani a fost înjunghiată de către concubin

Ucigașa a născut în închisoare

Shavelkina a născut între timp, în detenție. A fost găsită vinovată de pruncucidere, iar judecătorii au condamnat-o la 17 ani de închisoare. Femeia își va ispăși pedeapsa într-o colonie penitenciară. Totodată, aceasta va fi nevoită să plătească daune de peste 56.000 de euro familiei.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si