Close sidebar
Close sidebar

Femeie condamnată la 17 ani de închisoare după ce i-a aruncat fetița prietenei sale de la etaj

O femeie a fost condamnată la ani grei de închisoare după ce, din invidie, i-a aruncat fetița prietenei sale de la etajul 13. Din păcate, copila aruncată de către femeie nu a avut nicio șansă de supraviețuire deoarece a căzut în gol de la 40 de metri. Află cum s-a produs, de fapt, teribilul incident.  

Andreea Bolocan,

Bebeluș aruncat de la etajul 13 [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cea care a produs teribila crimă este o rusoaică în vârstă de 31 de ani, pe nume Daria Shavelkina. Aceasta era invidioasă pe prietena ei, Yaroslava Korolyova, de 30 de ani, mamă a trei copii, care avea un soț iubitor și o căsnicie fericită, au aflat magistrații din Moscova.

Potrivit Daily Mail, ucigașa, care lucra în cosmetică și era gravidă la momentul tragediei, tocmai se întâlnise cu mama fetiței pentru a prelua haine la mâna a doua. Se pare că între cele două nu existaseră conflicte înainte de gestul extrem, au aflat anchetatorii.

Citeste si: Și-a omorât soțul pentru a se apăra de el, acum este condamnată la 5 ani de închisoare

Bebeluș de 9 luni, aruncat de la etajul 13

Daria a profitat la maxim de o clipă de neatenție din partea prietenei sale și i-a luat astfel fetița de doar două luni și a aruncat-o pe geam. Disperată, mama copilei a început să coboare cele 13 etaje, însă bebelușul era deja decedat când aceasta a ajuns jos. Impactul nu i-a dat nicio șansă de supraviețuire, iar paramedicii au fost nevoiți să constate decesul.

Yaroslava Korolyova a intrat imediat în stare de șoc și a avut nevoie de asistență medicală de urgență.

Femeia care a produs crima, Daria Shavelkina, a fost rapid reținută și le-a spus polițiștilor că "a auzit voci în cap", care i-ar fi spus să arunce copilul pe geam. Femeia a invocat faptul că ar avea tulburări psihice, însă magistrații au decis că aceasta a încercat să pretindă că suferă de schizofrenie pentru a evita responsabilitatea, în urma unor teste psihiatrice. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Copilul a fost aruncat de la etajul 13 [Sursa foto: PixaBay]

"Nu am găsit dovezi de tulburare mentală. Potrivit experților, femeia a simulat boala", se arată în raportul unei comisii de specialitate.

Citeste si: Crimă șocantă în Capitală. O tânără de 23 de ani a fost înjunghiată de către concubin

Ucigașa a născut în închisoare

Shavelkina a născut între timp, în detenție. A fost găsită vinovată de pruncucidere, iar judecătorii au condamnat-o la 17 ani de închisoare. Femeia își va ispăși pedeapsa într-o colonie penitenciară. Totodată, aceasta va fi nevoită să plătească daune de peste 56.000 de euro familiei.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI