Scenele oribile au avut loc marți, în Fundulea, județul Călărași.

Întreaga comunitate din Fundulea este în stare de șoc. Vecinii au declarat că, marți dimineață, au auzit niște țipete care i-au alarmat. În momentul când au ieșit din casă, au văzut cum tânărul o atacă pe mătușa sa, chiar în curtea casei.

Femeie de 49 de ani înjunghiată mortal de nepot. De la ce a pornit crima?

Citeste si: Șocant! Ce s-a descoperit în camera unor viitori poliţişti din incinta Şcolii de Poliţie de la Câmpina

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În timp ce unii martori sunau la 112, alții au încercat chiar să intervină și să îi confiște cuțitul de bucătărie pe care îl avea în mână, conform stirileprotv.ro.

De la ce a pornit crima?

Odată ajunși la fața locului, oamenii legii au avut parte de o priveliște extrem de ciudată. La vederea organelor de poliție, tânărul s-a liniștit brusc și a izbucnit în lacrimi, de parcă și-a dat seama, din senin, de ce a făcut.

Femeie de 49 de ani înjunghiată mortal de nepot. De la ce a pornit crima?

Citeste si: Drama prin care a trecut o copilă de 14 ani! A fost violată timp de 3 ani! Cine este monstrul care a făcut acest lucru!

Vecinii și cunoscuții sunt în stare de șoc.

Nimeni nu-și poate explica ce l-a împins pe bărbat să facă acest lucru, chiar dacă unii oameni au explicat că acesta trecea printr-o depresie. Chiar marți urma să meargă la spital, pentru a primi ajutor.

Citeste si: Şase luni de când Andreea a murit la Paris, încercând să facă o poză. Mesajul sfâşietor transmis de iubitul ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si