Poliția Capitalei a transmis joi seara că, în jurul orei 19.10, agenții de la Secția 9 au fost sesizați, de mai multe persoane care locuiesc în același bloc din Sectorul 2, că un vecin a înjunghiat o femeie.

La fața locului a intervenit de urgență un echipaj de prim-ajutor, care, în pofida eforturilor depuse, a constatat decesul victimei, o femeie în vârstă de 56 de ani. 

Citește și: O tânără de 27 de ani din Vaslui și-a pus capăt zilelor după ce ar fi avut o relație cu patronul ei. Ionela a lăsat în urmă doi copii mici

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că fapta ar fi fost comisă în incinta spațiului unde femeia își desfășura activitatea, aceasta având calitatea de administrator al blocului”, au transmis polițiștii bucureșteni.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Crima in Capitală, joi seara

Crima in Capitală, joi seara

[Sursa foto: Facebook / Poliția Română]

Cine este suspectul crimei din Sectorul 2 al Capitalei?

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost reținut, joi seara, fiind acuzat că a ucis-o pe femeia administrator de bloc.

Conform sursei citate, polițiștii Secției 9 l-au identificat și depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 57 de ani.

Suspectul de crimă a fost imobilizat și dus la sediul subunității de poliție.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri- DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Cine este suspectul crimei din Sectorul 2 al Capitalei

Cine este suspectul crimei din Sectorul 2 al Capitalei

[Sursa foto: Facebook / Politia Romana]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si