Close sidebar
Close sidebar

Femeie de 59 de ani din Prahova, ucisa si incendiata in propria casa

Autoritatile au deschis un dosar penal in urma incendiului izbucnit, marti dimineata, intr-o casa din localitatea prahoveana Batrani, unde a fost gasit trupul carbonizat al unei femei de 59 de ani, anchetatorii luand in calcul varianta ca victima sa fi murit inainte de izbucnirea focului, au declarat surse judiciare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit surselor citate, anchetatorii iau in calcul varianta unei crime.

Criminalistii se afla in continuare la fata locului, trupul neinsufletit al femeii fiind transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru necropsie.
Detasamentul de pompieri Valenii de Munte a fost alertat, marti dimineata, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o locuinta din localitatea prahoveana Batrani. Pana la sosirea echipajelor de pompieri incendiul s-a extins si la locuinta din apropiere.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La fata locului au intervenit 13 pompieri militari cu trei autospeciale de lucru cu apa si spuma.
Dupa localizarea focului, pompierii militari au gasit cadavrul carbonizat al unei femei.

"Ca urmare a producerii incendiului, provocat cel mai probabil din cauza folosirii intentionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, au ars ambele locuinte", se precizeaza intr-un comunicat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova. 

Sursa: News.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI