La data de 23 de aprilie, la ora 07:52, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost găsită decedată, pe marginea unui lag, în apropierea unui imobil de pe strada Țibleșului. 

Oamenii legii au identificat-o pe victimă în apă, cu fața în jos. Aceasta este o femeie în vârstă de 65 de ani.

Citește și: Coincidență rară. Doi tineri iubiți au murit împreună, din cauze naturale diferite!

Cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare la fața locului, dar după 30 de minute a fost declarat decesul femeii. Cadavrul acesteia a fost transportat la morga Spitalului Județean Baia Mare pentru stabilirea necropsiei și aflarea cauzelor decesului.

Citește și: Descoperire macabră la un spital din Slatina! Un pacient a fost găsit mort după ce s-a aruncat de la etajul 3

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, transmite IPJ Maramureș.

Un pacient a fost găsit mort după ce s-a aruncat de la etajul 3

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, aflat internat în secția de medicină internă de două zile, suferind de mai multe afecțiuni hepatice, a reușit să scape și să se arunce pe geam, în ciuda faptului că fusese legat de pat din cauza sevrajului alcoolic.

Citește și:  Scene de coșmar în Dej! O femeie a ajuns la Psihiatrie după ce a făcut scandal și a aruncat cu cuțite de la geam

Pacientul în vârstă de 46 de ani a fost descoperit întins pe jos în fața spitalului de către un cadru medical, însă din nefericire a fost prea târziu pentru a-i salva viața.

Echipa medicală a început manevrele de resuscitare, însă după zeci de minute de încercări, pacientul a fost declarat decedat.

Citește și:  Accident dramatic pe un drum din Prahova! Un tânăr s-a tins din viață după ce mașina sa a izbit un copac și a fost proiectată înapoi pe șosea

În prezent, autoritățile desfășoară o anchetă pentru a determina circumstanțele care au dus la acest tragic eveniment și pentru a stabili cine este responsabil de moartea pacientului.

”Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Mărunţei, judeţul Olt, ar fi căzut de la etajul 3 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. În urma evenimentului, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul”,  au transmis polițiștii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si