Incidentul a avut loc pe un drum principal din Dolj. Victima a fost lovită mortal de un autoturism. În acele momente trecea strada neregulamentar. Șoferul este un tânăr de 20 de ani. El a încercat să evite accidentul, însă a fost prea târziu.

Citeste si: Accident cu 7 mașini pe DN1, la ieșirea din București

Femeia voia să meargă în vizită la o vecină și a traversat strada neregulamentar.

În acel moment o mașină care venea cu viteză a spulberat-o.

Moarte șocantă pentru o femeie de 65 de ani

Clipe tragice pentru femeia din Dolj. Vizita unei vecine i-a adus moartea. Victima mergea des în vizită la o vecină cu care se înțelegea bine. Pentru a nu se mai duce la trecerea de pietoni, aceasta a deci să traverseze neregulamentar.

Citeste si: Accident mortal în Capitală! O femeie s-a stins din viață pe loc în urma impactului în zona Pipera

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ea s-a asigurat că drumul este liber, însă un tânăr de 20 de ani, care mergea cu viteză a apărut imediat și a lovit-o din plin. Șoferul s-a dat speriat jos de la volan și a sunat la 112.

El a încercat să evite accidentul, dar nu a reușit.

Citeste si: Cel puțin 8 morți și mai mulți răniți după un accident la o mină de cărbuni în Serbia

La locul accidentului a sosit un echipaj de salvare, dar și Poliția. Cadrele medicale au resuscitat-o minute bune, apoi au transportat-o de urgență la spitalul Băileşti. Acolo medicii au decis să o transfere la Craiova.

Femeia a murit pe drum, iar medicii i-au constatat decesul.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Șoferul a fost testat, iar polițiștii au constatat că nu a consumat alcool. Tragicul impact a fost surprins de camerele de supraveghere, urmând ca polițiștii să stabilească cu certitudine cum s-a întâmplat tragedia.

Citeste si: Ce s-a întâmplat înainte ca femeia de 37 de ani să moară în accidentul din Pipera? Mama victimei, mărturii cutremurătoare: „Mi-a omorât fata”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si