Crima a avut loc in noaptea de marti spre miercuri, insa s-a aflat abia acum. Barbatul si-a ucis mama in bataie intr-un moment de nebunie, dupa ce a consumat alcool.

Se pare ca barbatul era furios pe mama lui facand-o responsabila pentru divortul de sotie.

Victima a fost gasita in pat cu numeroase leziuni produse de agresiune. In casa, in camera, pe pereti si mobilier erau urme de sange.

Anchetatorii cred ca in dormitor s-a dus o adevarata lupta intre cei doi.

Citeste si: Mama baietelului terorizat de unchiul dezghizat in Mos Craciun a izbucnit in plans: "Am vrut doar sa il sperii un pic"

Din primele cercetari ale politiei rezulta ca Gabriel Petrovici, in varsta de 48 de ani, a consumat alcool in exces pe parcursul zilei de marti, in mai multe localuri, iar la un moment dat a purtat o discutie telefonica cu fosta sa sotie cu care s-a certat. Aflat sub aburii alcoolului, fiul, ajuns acasa, ar fi inceput sa o invinovateasca pe mama pentru divort si pentru faptul ca nu mai este impreuna cu femeia cu care are doi copii, scrie monitorulsv.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Barbatul si-a tarat mama in dormitor, unde au urmat scenele violente care au dus la deznodamantul tragic.

Numitul Petrovici Gabriel, in stare avansata de ebrietate, aflandu-se in locuinta comuna din municipiul Radauti, pe fondul unui conflict spontan, a exercitat multiple acte de violenta cu corpuri si mijloace contondente dure, in zone vitale, asupra mamei sale, aceste acte conducand dupa putin timp la decesul victime i”, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava.

Barbatul in varsta de 48 de ani a fost pus sub acuzare pentru comiterea infractiunii de violenta in familie raportat la infractiunea de omor.

El a fost retinut in arestul politiei judetene, miercuri noapte, iar ieri a fost prezentat in fata magistratilor Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventiva. Judecatorii au emis, ieri, mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

„Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si a stabilirii raspunderii penale”, au mai transmis procurorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si