Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | O femeie de 77 de ani, în rochie de mireasă la azilul de bătrâni. "Am fost îmbrăcată în negru toată viața"

O femeie de 77 de ani și-a împlinit visul de o viață și s-a îmbrăcat în rochie de mireasă chiar dacă se află la azilul de bătrâni și nu a putut să se căsătorească cu un bărbat, ci cu ea însăși. "Am fost îmbrăcată în rochie neagră toată viața , acum visul meu a devenit realitate", spune femeia din Ohio, SUA.

Sorin Negru,

„Dottie” Fideli, în rochie de mireasă

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bunica Dorothy „Dottie” Fideli,  în vârstă de 77 de ani, s-a căsătorit cu ea însăși într-o „nuntă de vis”, pe care și-a dorit-o mereu după o viață plină de greutăți și necazuri.

„Dottie” Fideli a îmbrăcat o rochie de mireasă albă, într-o ceremonie uimitoare la casa de bătrâni din Ohio, pe data de 13 mai, potrivit The Independent.

„Dottie” Fideli, nunta visată toată viața

[Sursa foto: Twitter]

Un vis devenit realitate, la casa de bătrâni

Cei trei copii ai femeii au organizat nunta fastuoasă pe care ea și-a dorit-o întotdeauna, după o viață plină de greutăți.

A fost un vis devenit realitate pentru Dorothy „Dottie” Fideli, în vârstă de 77 de ani, când s-a căsătorit cu ea însăși în cadrul unei ceremonii uimitoare la casa de seniori din localitatea ei.

Dottie, care a îmbrăcat o frumoasă rochie de mireasă albă cu voal și a ținut un buchet de trandafiri, a explicat că nunta neobișnuită a fost ceva pe care întotdeauna și-a dorit să o facă și a văzut-o ca o a doua șansă de a face ceva care să o facă fericită.

„Dottie” Fideli, căsătorie la 77 de ani

[Sursa foto: Twitter]

Prima ei căsătorie, o ceremonie civilă, desfășurată într-un tribunal în 1965, s-a prăbușit după doar nouă ani, iar Dottie știa că nu va dura când soțul ei s-a întors la muncă imediat după cununie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„Am purtat o rochie neagră atunci, așa că am fost condamnată înainte de a începe”, le-a spus ea reporterilor.

Citește și: VIDEO- Incredibil! O româncă s-a căsătorit cu ea însăși: „Un angajament deplin cu mine”

Dottie, care are trei copii, a spus: „Este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna. Am vrut să mă căsătoresc și să am o viață fericită, dar lucrurile nu au mers așa, iar acum am o a doua șansă să fac asta”.

Managerul casei de bătrâni al lui Dottie, Robert Geiger, a acționat ca preot de nuntă și, după slujba din Ohio din 13 mai, oaspeții au fost răsfățați cu un festin de primire somptuos și cu un tort de nuntă pe două niveluri.

Fiica lui Dottie, Donna Pennington, a fost organizatorul ei de nuntă și i-a cumpărat rochia și florile și a gătit pentru invitați.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Bunica pensionară este cunoscută în micuța localitate pentru că face lucruri excentrice și îi înveselește pe toți cei care se simt triști.

„Când îi văd pe toți deprimați, mă duc să-mi îmbrac una dintre ținutele excentrice, mă îmbrac și coboar, iar ei toți zâmbesc”, spune ea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI