Close sidebar
Close sidebar

"Femeie, de ce mi-ai luat copilasii?", este strigatul de disperare al sotului femeii sinucigase, care a sarit in fata trenului

Alexandra, o femeie de 30 de ani, s-a sinucis joi, aruncandu-se in fata trenului, impreuna cu cele trei fiice ale sale, in localitatea Branesti.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama femeii sinucigase a sosit prima la locul tragediei. Aceasta a dezvaluit ca Alexandra suferea de depresie si se mutila singura.

" Isi cara pumni in burta ca sa scape de copil. Nu avea voie sa faca avort, ca era pocaita, dupa barbat-su ”, a spus mama ei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

“In urma cu o luna fratele meu a venit la mine sa-mi ceara niste bani... ea nu voia sa pastreze copilul, ca se descurca mai greu”, a declarat cumnatul femeii.

Sotul mamei sinucigase a ajuns ultimul la locul tragediei. George Braunstein s-a luat cu mainile de cap cand a realizat ca si-a pierdut toata familia si cauta parca alinare cu privirea de la orice om care trecea pe langa el.

Nu putea sa ingaime decat un strigat surd: “Femeie, de ce? De ce mi-ai ucis copilasii?”, desi unii au sustinut pe-acolo ca si gelozia lui excesiva i-ar fi pus capac Alexandrei, scrie click.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI