Close sidebar
Close sidebar

Femeie de serviciu, obligată să-i facă pedichiura directorului unei instituţii din Târgu-Jiu

Scandal de Gorj a publicat o fotografie care îl înfăţişează pe directorul executiv al Direcţiei Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu în timpul unei şedinţe de pedichiura

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Şedinţa" de pedichiură a avut loc chiar în biroul bărbatului, iar cea care s-a ocupat de unghiile domniei sale este femeia de serviciu a instituţiei.

Marian Rotaru, directorul Direcţiei de Patrimoniu, este în funcţie de doi ani, timp în care s-a făcut remarcat în mod negativ.

Presa locală a relatat, în dese rânduri, despre atitudinea sa de despot în relaţia cu subordonaţii, aceştia fiind umiliţi şi jigniţi în cel mai josnic mod, fiind de notorietate faptul că două salariate ale DPP au fost luate cu ambulanţa de la serviciu şi duse la spital pentru îngrijiri medicale, după unele dispute cu Rotaru. Unele dintre ele chiar au fost puse să-i taie unghiile sau să-l tundă, chiar în biroul său.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

În vara anului trecut, directorul DPP şi-ar fi pus subordonaţii să-i cosească iarba la vila sa din cartierul Ursaţi şi pe uliţele din Leleşti, iar în urma unei cercetări administrative s-a ales doar cu o mustrare. La începutul acestui an, o subalternă a lui Rotaru a detaliat şefilor Primăriei Tg-Jiu, dar şi altor instituţii, comportamentul agresiv al directorului DPP, ameninţările şi jignirile la care a fost supusă o lungă perioadă.

După ce cazul a fost pasat de la o aşa zisă ”comisie de etică” la comisia de cercetare disciplinară, aceasta a clasat speţa.
Cu toate astea primarul Marcel Romanescu l-a evaluat pe Rotaru cu calificativul ”bine”, aşa că acesta a rămas la conducerea DPP şi încasează, lunar, un salariu de 10.955 de lei.

 

Sursa: Scandal de Gorj

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI