O femeie din Baia Mare a fost spulberată efectiv pe trecerea de pietoni de o mașină care rula cu viteză. La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD şi poliţia rutieră, informează presa locală.

Citeste si: Doi bărbaţi transportaţi la spitalul din Mediaş, după ce maşina lor s-a răsturnat pe DN14

Femeia, transportată de urgență la spital

După cum se poate vedea în imagini, femeia a fost aruncată aproximativ 10-15 metri în urma impactului violent.

Potrivit eMaramures.ro, femeia a fost stabilizată de echipajul medical de prim ajutor și a fost transportată ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

Permisul șoferului, reținut pentru 90 de zile

Martorii spun că norocul femeii a fost o geantă ce o purta pe umăr, informează vasiledale.ro. Geanta ar fi atenuat impactul cu partea carosabilă. Șoferul mașinii a fost testat rezultatul fiind negativ, arată sursa citată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe numele șoferului imprudent a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală gravă din culpă iar permisul de conducere i-a fost reținut pe 90 de zile pentru neacordare de prioritate la pieton.

Citeste si: VIDEO| Polițiștii din Baia Mare au tras focuri de armă pentru a opri un tânăr șofer după o cursă nebună cu mașina pe străzile din localitate

Tot mai multe accidente grave pe trecerile de pietoni

În ultima perioadă, apar tot mai multe știri cu șoferi care nu sunt atenți la trecerile de pietoni, iar accidentele provocate de ei se soldează uneori cu victime omenești.

Așa a fost cazul tragic al fetiței de 11 ani din Capitală, care a fost spulberată pe trecerea de pietoni de o mașină a poliției. În accidentul petrecut în urmă cu două luni, colega Raisei a avut mai mult noroc și s-a ales doar cu răni și traume în urma neglijenței unui polițist bucureștean.

Citeste si: O cisternă plină cu motorină s-a răsturnat pe șoseaua de centură a Ploieștiului. Există risc de explozie ridicat din cauza scurgerilor de combustibil

Agentul de poliție care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni refuză să facă testul poligraf pentru elucidarea condițiilor în care s-a produs tragedia.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si