O femeie din Botoșani și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Aceasta se întorcea de la serviciu, moment în care, în scara blocului unde locuia, o aștepta fostul soț. Bărbatul a recurs la un gest șocant. A înjunghiat-o fără milă, în zona gâtului.

Pe numele bărbatului era emis un ordin de restricție.

Femeie înjunghiată în scara blocului, de fostul soț

O femeie, în vârstă de 53 de ani, din Botoșani, a fost ucisă de fostul soț.

Tragicul incident a avut loc seara trecută, în jurul orei 20:00.

În timp ce se întorcea de la locul de muncă, aceasta era așteptată, în scara blocului, de cel care i-a fost soț. Bărbatul a recurs a recurs la un gest șocant. Acesta a înjunghiat-o pe femeie, în zona gâtului.

Autoritățile au fost alertate de o fata femeii, care ar fi fost înjunghiată pentru mama sa. La locuința femeii au ajuns imediat mai multe echipaje.

politie

 Pe numele bărbatului agresor exista un ordin de restricție

[Sursa foto: istokphotos]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie.

În această seară, în jurul orei 20:00, polițiștii botoșăneni au fost sesizați prin apel 112, de către o tânără, din municipiul Botoșani, cu privire la faptul că mama sa a fost înjunghiată, la intrarea în scara blocului în care locuiește. Echipajul direcționat la fața locului a identificat victima în locul indicat de apelantă, aceasta prezenta o plagă tăiată la nivelul gâtului.

Echipajul medical solicitat să intervină a constatat decesul acesteia, se arată în comunicatul transmis de IPJ Botoșani.

Citește și: Instanța a decis prima condamnare în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Pedeapsa șoc primită de complicele celor trei criminali ai omului de afaceri din Sibiu

smurd

Femeie din Botoșani, ucisă de fostul soț, în scara blocului

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Pe numele bărbatului era un emis un ordin de restricție. Autoritățile l-au identificat imediat pe agresor. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a fost transportat la spital. Cercetările vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Potrivit informațiilor transmise de hotnews.ro, bărbatul a necesitat transportarea la o unitate medicală pentru că avea mai mult răni în zona pieptului. Anchetatorii iau în considerare ipoteza ca după ce și-ar fi ucis soția, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă.

Totodată, a fost identificată și persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 55 de ani, soțul victimei, față de care era emis un ordin de protecție din luna martie a.c.

Bărbatul prezenta răni superficiale la nivelul pieptului. Din primele verificări a reieșit faptul că acesta și le-ar fi creat singur. În acest moment se află la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale, urmând ca, ulterior, să fie condus la sediul poliției. Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, se arată în comunicatul transmis de IPJ Botoșani. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si