Doamna din imagini este o locuitoare din cartierul Primaverii. Imbracata numai in haine de firma si impodobita cu bijuterii care mai de care mai pretioase spune ca in urma cu doua zile a trait un adevarat cosmar. Fiul menajerei a lasat-o fara bijuterii in valoare de 300 de mii de euro.
 

Elisabeta Pedrini, victima: Erau de la sotul meu. Erau de ani de zile. Important e ca eu sunt sanatoasa, bunurile le vom face din nou.  
Dupa cum ati auzit, nu suma fabuloasa este problema, ci sperietura pe care au traso cei doi soti. Imediat au sunat la 112, iar politistii au deschis o ancheta. N-a fost prea dificil sa gaseasca faptasul. Casa a fost descuiata cu cheia, iar singura persoana care o avea o copie era menajera. Cand au ajuns la ea acasa, fiul dansei a si recunoscut fapta.

Elisabeta Pedrini, victima: Este un om care are probleme. Se drogheaza. Cand te droghezi, in asemenea situatii inseamna ca esti un om instabil.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Le-a povestit politistilor totul. Cum a intrat in casa, cum s-a dus direct la dulap si a plecat cu bunurile despre a caror valoare reala nu avea habar. L-a vandut mai departe pe o suma de 100 de ori mai mica.

Bogdan Ghebaur, purtator de cuvant Politia Capitalei: Dupa aceasta activitate, el le-a vandut cu suma de 10 mii de lei unei alte persoane, care la randul ei a valorificat o parte prin intermediul unei case de amanet.  

Acolo le-au gasit si politistii.

Mare parte din bijuterii au fost descoperite de politisti la doua case de amanet din Capitala, insa pana in acest moment unul dintre ceasurile de 50 de mii de euro este de negasit.

Elisabeta Pedrini, victima: O mare parte am recuperat in cateva ore gratie politiei, domnului Beja. Si cu celelalte ce se intampla? Sunt in ancheta si vor fi recuperate. Indraznesc sa sper.

Faptasul, cunoscut de politisti cu antecedente penale, a fost retinut, iar mai apoi arestat pentru urmatoarele 30 de zile.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si