Polițiștii de frontieră de la Nădlac II, județul Arad, au depistat o femeie din Guineea care a încercat să treacă ilegal frontiera de stat, folosind un document de identitate francez care aparținea altei persoane.

Citește și: Incredibil! O femeie s-a trezit cu hamsterul vecinilor în casă: Cum a ajuns animalul acolo

Femeia călătorea ca pasager într-un autocar înmatriculat în România.

Ce au transmis autoritățile

„La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, călătorind ca pasager într-un autocar înmatriculat în România, o femeie care s-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autoritățile din Franța. Cu ocazia verificării documentului, polițiștii de frontieră au constatat faptul că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferențe de fizionomie, motiv pentru care aceasta a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări”, se arată într-un comunicat de presă, de luni, al Poliției de Frontieră.

Citește și: O polițistă falsă a fost prinsă în timpul unui flagrant

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

În urma verificărilor s-a stabilit că femeia este cetățean din Guineea, în vârstă de 30 de ani, care a intrat legal în România în baza documentelor personale.

Citește și: Contrabandă cu țigări în Maramureș: 13.500 de pachete cu țigări au fost descoperite la frontiera cu Ucraina

Polițiștii de frontieră au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Citește și: Cum a început Revoluția din 1989. Peste 180 de oameni au fost arestați în acea zi

Citește și: 33 de ani de la Revoluția din 1989. Cronologia evenimentelor petrecute în perioada 16- 27 decembrie 1989 în România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si