Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Femeie din județul Botoșani, găsită împușcată în gât. Victima ar fi fost împușcată accidental chiar de soț

O femeie în vârstă de 50 de ani din județul Botoșani a fost găsită decedată, cu o plagă împușcată la nivelul gâtului. Polițiștii au găsit o armă neletală în camera victimei.

Maria Stiuca,

Femeie din județul Botoșani, găsită împușcată în gât

[Sursa foto: Fotojet]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Femeia în vârstă de 50 de ani a fost găsită în stare de inconștiență, cu o plagă împușcată la nivelul gâtului. Anchetatorii au stabilit că arma găsită în camera victimei este una neletală, cu aer comprimat pentru tir sportiv, care ar fi trebuit supusă autorizării. Arma ar fi fost folosită pentru alungarea animalelor sălbatice din apropierea gospodăriei.

Femeie găsită împușcată în gât, în județul Botoșani

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani, polițiștii au fost sesizați luni seara, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie de 50 de ani, din comuna Hilișeu Horia a fost găsită inconștientă în locuință. Fiica victimei este cea care ar fi găsit-o decedată.

Citește și: VIDEO- Victimele cer pedeapsă pentru omor calificat. Vlad Pascu ar putea primi pedeapsa maximă

„Aceasta prezenta o plagă împuşcată la nivelul gâtului, ulterior fiind constatat decesul de către cadrele medicale. În camera în care se afla victima a fost descoperită o armă neletală, cu aer comprimat pentru tir sportiv.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că arma respectivă era procurată dintr-o altă ţară si introdusă în România de o cunoştinţă a familiei victimei, fiind utilizată pentru a alunga animalele sălbatice din apropierea gospodăriei. Arma este din categoria celor supuse autorizării, însă  proprietarul nu era autorizat în acest sens”, a precizat IPJ Botoşani.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În același timp se fac verificări pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi contrabandă.

Victima ar fi fost împușcată accidental

Potrivit surselor, femeia ar fi fost împușcată accidental chiar de soțul ei, după ce arma s-ar fi descărcat.

Citește și: VIDEO- Scandal în plină stradă, în Capitală! Două clanuri s-au luat la bătaie cu bâtele şi bare de fier. Polițiștii au arestat deja 6 suspecți

„Din cercetările efectuate până în acest moment a reieşit faptul că arma respectivă ar fi fost  mânuită de soţul victimei, împrejurare în care s-ar fi descărcat accidental, iar muniţia percutată a rănit femeia în zona gâtului”, a transmis IPJ Botoşani.

Polițiștii au stabilit faptul că arma a fost împrumutată de la un tânăr de 21 de ani, care a fost reținut deoarece nu era autorizat să dețină astfel de arme.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Bărbatul ar fi împrumutat arma de la un tânăr, de 21 de ani, din aceeaşi localitate care ar fi procurat-o dintr-o altă ţară si a introdus-o în România fără drept. Acesta nu era autorizat să deţină sau să folosească astfel de arme. Faţă de tânărul, de 21 de ani, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Botoşani. Acesta este bănuit de comiterea infracţiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept”, a mai anunţat IPJ Botoşani.

Soții abia se întorseseră din vacanță

Potrivit monitorulbt.ro, cei doi soți au împreună doi copii. Familia abia se întorsese dintr-o vacanță petrecută la o pensiune din Gura Humorului.

Familia nu era cunoscută în sat ca având probleme. Soții fuseseră chiar colegi de liceu și în prezent lucrau la școala din sat. Fiica lor studia la o universitate dintr-un județ apropiat, în timp ce fiul fusese plecat în străinătate mai mult timp și ulterior, revenit în țară pentru concediu.

Cazul a fost preluat de polițiști care urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia și cine este vinovat. Soțul femeii a fost în stare de șoc, fiind cu greu calmat de membrii familiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI