La operațiune au participat polițiștii din cadrul Municipiului Fălticeni, echipajul de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini, o grupare de jandarmi și luptătorii SAS IPJ Suceava, după un apel la 112. La data de 23 octombrie, în jurul orei 10.30, o femeie a alertat autoritățile, explicând că încearcă să-și părăsească concubinul, însă acesta a devenit agresiv.

Femeie agresată și imobilizată de concubin, în fața polițiștilor. Bărbatul a aruncat cu o furcă în echipajele de Poliție

Femeia, din comuna Slatina, județul Suceava, a anunțat autoritățile în legătură cu situația de la domiciliu. La fața locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de poliție pentru intervenție.

Citește și: O elevă din Iași a fost agresată de două colege, după ce victima i-ar fi spus dirigintei că este amenințată: „Gata, gata. Ridică-te, bravo!”

Agresorul a devenit recalcitrant la vederea autorităților și a luat-o pe femeie de mâini, imobilizând-o. De asemenea, bărbatul a apucat o furcă, pe care a aruncat-o către echipajul de poliție, însă, nimeni nu a fost rănit.

Polițiștii au încercat să-l calmeze, iar, ulterior, au fost nevoiți să tragă 3 focuri de armă, în plan vertical, fără a provoca pagube materiale sau a răni agresorul în vreun fel.

Poliția

Poliția

[Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Astfel, bărbatul a eliberat victima căreia îi imobilizase mâinile, iar aceasta a fost preluată în siguranță de polițiști.

Agresorul s-a baricadat în casă și a amenințat că va incendia locul

Inculpatul a fugit de la fața locului și a intrat în locuință, unde s-a baricadat și a amenințat că va incendia locul. 

Grupul de intervenție SAS-IPJ Suceava a fost convocat imediat, pentru a opri agresorul din a produce o tragedie. La acțiune s-a mai alăturat și o grupare de jandarmi pentru gestionarea situației.

Jandarmeria

Jandarmeria

[Sursa foto: Jandarmeria Română]

Citește și: VIDEO- Acuzații grave vin din județul Satu Mare. Jandarm, blamat că a bătut un elev

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Autoritățile au încercat să negocieze cu agresorul, care a refuzat vehement, moment în care s-a decis intervenția în forță a oamenilor legii în locuință, pentru a nu se ajunge la o tragedie. 

Bărbatul a fost găsit ascuns în podul casei, sub niște saci cu lucruri casnice. A fost preluat imediat de polițiști și condus la sediul Secției de Poliție Mălini, în vederea audierilor și a dispunerii tuturor măsurilor procedurale, dar și pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

În același timp, se vor aplica toate procedurile aferente Legii 217/2003 în ceea ce privește violența domestică, urmând a fi dispuse măsuri pentru protecția fizică, psihică și patrimonială a victimei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si