O femeie a fost victima unei înșelătorii. Aceasta a pierdut banii câștigați la Loto, în urma unei greșeli majore.

Aceasta a rămas fără cei 30.000 de euro din contul său bancar. Ea câștigase banii la Loto.

Cum a pierdut femeia din Sibiu banii?

Se pare că a pierdut banii după ce telefonul său a ajuns în mâinile iubitului ei.

Acesta ar fi transferat banii în contul său, potrivit Pro TV

Ea câștigase banii la un concurs de loterie din Marea Britanie. În momentul în care a descoperit că banii lipsesc, ea a cerut ajutor Poliției.

Citește și: A pretins că este și jandarm și le cerea colegilor bani împrumut. Câți bani a reușit să strângă un bărbat care lucra, de fapt, la o pizzerie

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În urma anchetei, ei au constatat că iubitul său, un tânăr de 23 de ani, a furat banii. Bărbatul a făcut trei transferuri, cu ajutorul telefonului iubitei sale.

Bărbatul a fost reținut de oamenii legii, iar acum este cercetat pentru acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.  Păgubita și-a recuperat mare parte din bani.

Cine e românul mai bogat cu 7,3 milioane euro

La tragerea Loto 6/49 de duminică, 25 februarie 2024, a fost câștigat marele premiu de la categoria I în valoare de 36,5 milioane lei, adică peste 7,32 milioane de euro.

Cine e românul mai bogat cu 7,3 milioane euro

Cine e românul mai bogat cu 7,3 milioane euro

Biletul norocos a fost jucat la agentia 03-029 din Pitești, județul Argeș și a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, prețul biletului fiind de 24,50 lei. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si