A fost mobilizare de forțe, lângă Timișoara, în localitatea Moșnița Veche, după ce o femeie a fost înjunghiată de partenerul de viață și acesta a dat foc gospodăriei.

La un pas de tragedie în urma unei altercații în familie

Potrivit informațiilor publicate de Opinia Timisoarei, cei doi soți s-ar fi certat, iar la un moment dat, bărbatul a pus mâna pe un cuțit și a lovit-o cu putere pe femeie în zona gâtului. 

Citește și: Noi detalii cutremurătoare în cazul micuței Danka, fetița de 2 ani găsită fără viață în apropiere de casă. Ce s-a întâmplat cu unul dintre suspecții implicaţi în uciderea minorei?

Medicii au preluat-o pe femeie și încearcă să-i salveze viața. La fața locului, au intervenit și pompierii, după ce un incendiu a cuprins o anexă a gospodăriei în care a avut loc scandalul.

După cum relatează presa locală, atacatorul ar fi dat foc intenționat casei și ar fi murit în incendiu

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit poliției, în interiorul anexei de la gospodărie, a fost găsit un cadavru carbonizat, însă deocamdată, nu se știe dacă este vorba despre trupul bărbatului sau al altcuiva.

La un pas de tragedie în urma unei altercații în familie

La un pas de tragedie în urma unei altercații în familie

[Sursa foto: Opinia Timisoarei]

Pompierii, chemați de urgență la fața locului

„La data de 8 Aprilie 2024, in jurul orei 11:38, politistii Sectiei 1 Rurale Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca la un imobil de pe strada Aurel Cosma din Mosnita Veche, a avut loc o altercatie intre un barbat si o femeie, femeia prezentand o plaga la nivelul gatului. Aceasta

a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale", au transmis oficialii IPJ Timiș.

Ulterior ar fi fost incendiata o anexa a locuintei, in interiorul acestei fiind gasit trupul carbonizat al unei persoane.

"Politistii aflati la fata locului efectueaza verificari in vederea stabilirii identitatii cadavrului si stabilirea intregii situatii de fapt", au precizat reprezentantii IPJ Timis.

Pompierii, chemați de urgență la fața locului

Pompierii, chemați de urgență la fața locului

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si