Jandarmii susțin că un câine de rasa pitbull, în vârstă de 7 ani, și-a atacat stăpâna. Câinele a fost scos din apartament și predat lucrătorilor de la ecarisaj.

Citeste si: Mai mulți oameni au fost atacați de un câine agresiv. Autoritățile au intervenit de urgență

Jandarmii nu au putut pătrunde în locuință

Din cauza faptului că animalul era destul de agitat, jandarmii nu au putut pătrunde inițial în locuința femeii.

Câinele se lovea puternic de ușă, iar stăpâna nu putea ajunge pentru a le permite accesul jandarmilor. Jandarmii au aflat că în locuință se află o femeie de 71 de ani, bunica proprietarului câinelui.

Citeste si: Incendiu devastator la Constanța: 12 familii au rămas fără adăpost

Ce au declarat jandarmii

„Fiul femeii, aflat și el la fața locului, a declarat jandarmilor că a fost sunat de către mama sa, care i-a spus că animalul este foarte agitat, are ochii roșii, a mușcat-o ușor și nu o lasă să se dea jos din pat, împingând-o cu labele. Tot acesta a mai declarat jandarmilor că mama sa se deplasează cu ajutorul unui cadru metalic și că a încercat să intre în apartament, însă nu a putut intra deoarece cheia era în ușă”, au mărturisit jandarmii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Atac armat într-un liceu din SUA. Un tânăr de 15 ani a ucis 3 elevi și a rănit mulți alții

Câinele a fost scos pe geam

Pentru că apartamentul este situat la parterul blocului, jandarmii au reușit să imobilizeze animalul cu ajutorul unei crose și l-au scos din locuință pe geam.

„Jandarmii au ieșit din casa scării și au observat că geamul de la dormitor este deschis, moment în care s-au apropiat de fereastră, au tras jaluzeaua și au văzut câinele în cameră, agitat.

În acel moment oamenii legii au scos crosa și au agățat câine, pe care l-au tras afară din locuință, pe geam. După ce au scos animalul din apartament, jandarmii au solicitat sprijinul lucrătorilor de la ecarisaj, care l-au preluat și l-au transportat la padoc”, au mai adăugat jandarmii din Galați.

Femeia în vârstă de 71 de ani a refuzat să fie solicitat un echipaj medical.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu anunță primul caz pozitiv de COVID, după testele cu salivă. Despre cine este vorba

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si