Viața unei femei de 48 de ani s-a încheiat într-un mod tragic. A căzut cu mașina într-o râpă, pe DN6, în Caraș-Severin, iar autoritățile au găsit-o fără suflare.

Femeie găsită moartă, după ce a căzut cu mașina într-o râpă 

Un accident tragic s-a petrecut în cursul zilei de 24 octombrie, pe DN6, în Caraș-Severin. O femeie în vârstă de 48 de ani a căzut cu mașina într-o râpă.

Citește și: Fotbalistul Abdelaziz Barrada a murit la doar 35 de ani. Ce s-a întâmplat cu fostul star de la Paris Saint-Germain şi Olympique Marseille

Autoritățile care au intervenit la fața locului au găsit-o pe femeie fără suflare. Aceasta conducea autoturismul și se afla singură în mașină. Potriviti primelor informații, șoferița ar fi pierdut controlul volanului și s-ar fi răsturnat în râpa aflată pe marginea carosabilului. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Vila din centrul Capitalei în care a locuit Miss România 1931 a fost scoasă la vânzare. Cine a fost Erastia Peretz și cât costă casa ei- antena3.ro

Citeste si: Explozibilul care l-a ucis pe Ioan Crișan era militar. Frizerul care ar confecționat detonatorul a dat informații prețioase- wowbiz.ro

Autoritățile continuă cercetările pentru a afla circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. Ancheta se desfășoară sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: El este Ciprian, motociclistul din Sibiu care a pierit în cumplitul accident de pe Valea Oltului: „Un suflet generos și întotdeauna săritor la nevoie”

"Conducătorul auto, o femeie de 48 de ani din Caransebeș, care se afla singură înautoturism, a decedat în urma evenimentului.

În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul rutier. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si