Americanca în vârstă de 38 de ani se afla acasă, alături de iubitul său, un bărbat în vârstă de 40 de ani, când a avut loc tragedia.

Femeia a fost transportată în stare gravă la spital

În urma unei anchete, femeia ar fi fost împușcată de copilul ei, în vârstă de numai cinci ani, în mod accidental. Femeia a fost resuscitată la spital, însă a murit din cauza rănilor provocate.

Nimeni nu a fost pus sub acuzare, însă fratele acesteia a cerut ca autoritățile să găsească de urgență un vinovat care să plătească pentru pierderea surorii sale.

Citeste si: Rapperul cu diamant în frunte, jefuit de bani

Principalul vinovat este posesorul pistolului şi acesta ar putea fi pus sub acuzare măcar pentru comiterea infracţiunii de neglijenţă

Michele se mutase doar de o lună cu familia din Chicago în Arizona special pentru a fi alături de tatăl ei, grav bolnav de cancer.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Michael, fratele lui Michele, a ţinut să precizeze că "sora mea a fost întotdeauna o persoană sufletistă şi altruistă.

Toţi cei care au cunoscut-o îşi aduc aminte doar cât de iubitoare şi fermecătoare a fost. Am iubit-o pe sora mea, am preţuit-o şi ea m-a preţuit pe mine". Michael, fratele lui Michele, a ţinut să precizeze că "sora mea a fost întotdeauna o persoană sufletistă şi altruistă. Toţi cei care au cunoscut-o îşi aduc aminte doar cât de iubitoare şi fermecătoare a fost. Am iubit-o pe sora mea, am preţuit-o şi ea m-a preţuit pe mine". 

În urma decesului, copiii i-au fost încredințați tatălui, fiind extrem de afectați de pierderea mamei.

Citeste si: Mort la 23 de ani după un accident stupid


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si