Femeia a murit pe 12 iulie 2020 în dormitorul apartamentului ei de pe Warwick Road, Solihull. Încă nu se știa concret cine este asasinul, însă acum oamenii legii au dezvăluit noi detalii din anchetă. Vinovat ar fi chiar fostul partener al femeii. El a înjunghiat-o pe femeia de 38 de ani, mamă a doi copii, de 54 de ori, în gât.

Citeste si: Morminte jefuite după înmormântări transmise pe Facebook. Cum au fost prinși profanatorii

Bărbatul și-a ucis partenera cu peste 50 de lovituri de cuțit. Individul a fost condamnat pentru uciderea ei, iar mama lui a fost găsită și ea vinovată pentru că i-a acoperit crima.

Citeste si: VIDEO|Moartea șocantă a unei copile de opt ani. A fost strivită de o poartă de metal

De ce a recurs criminalul la acest gest

Kerry Woolley, o mamă a doi copii în vârstă de 38 de ani, a fost găsită moartă cu răni „catastrofale” în dormitorul apartamentului ei de lângă Warwick Road din Solihull, West Midlands. Femeia a fost înjunghiată de 54 de ori în gât, de către fostul ei partener de viață.

Criminalul era un om foarte gelos și posesiv. El a considerat că Kerry îl înșeală cu altcineva și a decis să se răzbune. Ian Bennett, în vârstă de 38 de ani, a negat că a ucis-o pe Kerry Woolley, deși femeia fusese găsită moartă în casă în anul 2020. Caroline Goodwin QC, procuror, a declarat că criminalul și-a pierdut mințile în momentul în care a aflat că iubita lui s-ar vedea cu altcineva.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

femeie-injunghiata-de-54-de-ori-in-gat

Kerry a fost înjunghiată de 54 de ori.

[Sursa foto: Google]

Citeste si: O studentă a murit după 30 de lovituri de cuțit. Iubitul ei a consumat substanțe interzise înainte de a comite crima

Individul avea impresia că partenera lui trăiește cu o altă femeie. Nu a stat pe gânduri și a decis să o ucidă. Un judecător de la Birmingham Crown Court a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat, de fapt, totul.

Bărbatul a încercat să ascundă urmele cu ajutorul mamei sale. Criminalul a fost oaspete acasă la proaspăta lui iubită, a ucis-o, a distrus toate probele, iar mai apoi a apelat serviciul unic de urgență, spunând că nu știe ce s-a întâmplat cu femeia de 38 de ani.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Închisoare pe viață pentru un român stabilit în Italia. Bărbatul își va petrece restul zilelor în spatele gratiilor, după ce a ucis-o cu sânge rece pe fetița iubitei lui

„Acel apel nu a fost altceva decât un apel pre-planificat la câteva ore după ce el a știut deja că era moartă.

Fusese oaspete la ea acasă cu o noapte înainte de a o ataca. A fost un atac deliberat ca să o omoare. Știind exact ce a făcut, și-a câștigat timp. S-a întors la propria sa casă și a distrus dovezile. A făcut tot ce a putut pentru a-și acoperi implicarea. Distrugerea probelor s-a făcut cu ajutorul de bună voie al mamei sale. Făcea parte dintr-o mascarada. Era iubitul care își găsise iubita moartă'', au povestit anchetatorii.

În prezent, asasinul nu a primit încă pedeapsa finală. Înainte de a o omorî, cei doi au ieșit la masă alături de un alt cuplu. Bărbatul a consumat substanțe interzise, apoi a crezut că iubita lui îl înșală chiar cu femeia din celălalt cuplu, cu care se întâlniseră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si