UPDATE- Imagini cu bărbatul de pe camerele de supraveghere din Aeroportul din Cluj, înainte de a fi prins de autorități

UPDATE. Femeia însărcinată în opt luni a fost operată de urgență la Spitalul Pantelimon și, din nefericire, a pierdut sarcina. Ea va rămâne în continuare sub supraveghere medicală. 

Șoferul care a lovit femeia însărcinată pe o trecere de pietoni din Capitală este cetățean britanic și a fost prins pe aeroportul din Cluj, în timp ce voia să fugă, transmite Poliția

rutieră.

Citește și: Grav accident rutier: un autoturism și o basculantă s-au ciocnit violent

"În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin. Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara", au transmis polițiștii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale.

O femeie gravidă a fost lovită de o mașină, joi, pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei.

Accidentul s-a produs pe str. Gura Caliței, în cartierul Pantelimon. Potrivit informațiilor de la ISU, femeia era însărcinată în 8 luni.

Șoferul englez, prins pe Aeroportul din Cluj

Șoferul care a accidentat-o pe femeie a fugit de la locul accidentului și a fost căutat pe timpul nopții de oamenii legii.

Citește și: Trafic de coșmar pe drumurile din România. Mai multe accidente în primul episod de iarnă- LIVE TEXT

Britanicul vroia să fugă de urgență din țară, însă a fost prins în jurul orei 4 dimineața pe aeroportul din Cluj.  

În ce stare este femeia gravidă și fătul acesteia

Surse medicale spun că femeia însărcinată ar fi suferit un traumatism cranian, dar și traumatisme la membrele inferioare.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un cetățean danez a fost reținut după ce a refuzat să oprească la controlul de frontieră

Informațiile venite vineri dimineața sunt tragice, din păcate. Femeia a pierdut sarcina, informează surse Kanal D.

Surse din anchetă au precizat că autoturismul implicat în accident era închiriat, iar polițiștii încearcă să găsească mașina pentru a o duce la expertiză.

Cetățean danez, prins la graniță după ce a forțat intrarea în România

Un bărbat cu cetățenie daneză care a forțat intrarea în România pe la Vama Porțile de Fier II a fost prins de poliție în județul Mehedinți, după o urmărire de aproximativ 45 de kilometri, anunță Rador.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fugit de polițiștii de frontieră, deoarece aceștia, în timp ce efectuau controlul autoturismului, au găsit aproape 2.000 de comprimate halucinogene. Ulterior, polițiștii au descoperit că bărbatul a condus și sub influența drogurilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si