Mecanicul garniturii feroviare a declarat că a văzut-o pe femeie alergând spre tren şi aruncându-se în partea laterală a acestuia.

Femeia, în vârstă de 60 de ani, a fost găsită de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea pe strada Intrarea Sudului, iar aceştia au crezut iniţial că a fost victima unui accident rutier, transmite Poliţia judeţeană Vâlcea. În urma verificărilor făcute în zonă, poliţiştii au constatat că sunt urme de sânge pe linia de cale ferată care este amplasată paralel cu tronsonul rutier unde a fost găsită femeia.

Anunţul făcut de Inspectoratul de Poliţie judeţean Vâlcea 

„Din cercetările efectuate până în prezent rezulta faptul că incidentul a avut loc la kilometrul feroviar 290+950, unde au fost găsite urme de sânge. Din declaraţia mecanicului trenului Regio, care se deplasa pe ruta Craiova- Sibiu, rezultă faptul că femeia a alergat înspre tren şi s-a aruncat în partea laterală dreapta a acestuia”, informează Inspectoratul de Poliţie judeţean Vâlcea.

Cazul este cercetat de către poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Râmnicu Vâlcea, în cadrul unui dosar privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Accident cumplit în Botoşani. Patru răniţi

Citeste si: Zi cu număr record de accidentări în Poiana Braşov

Citeste si: Accident dezastruos. Cinci oameni au murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si