Procurorii au deschis o anchetă după ce o femeie în vârstă de 46 de ani a murit în București, după ce a căzut de la etajul superior al blocului în care locuia.

„La data 5 martie, în jurul orei 12.05, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucureşti- Secţia 9 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 46 de ani, s-ar fi precipitat, de la un etaj superior al unui bloc în care locuia, din Sectorul 2”,

a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului Bucureşti.

Citește și: VIDEO |Durere fără margini! Ionuț și-a pierdut viața în dezastrul din Grecia, după ce două trenuri s-au ciocnit mortal. Mătușa românului este împietrită de durere: „Ai luat cu tine o parte din mine!”

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constatat decesul persoanei.

„În vederea stabilirii cauzelor şi condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri”, a mai precizat sursa citată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Un bărbat din Pitești a fost găsit mort în casă. Fiul său este principalul suspect

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Un bărbat a căzut de la etajul cinci al unui bloc de locuințe

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit, duminică după amiază, după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc de locuințe din municipiul Braşov. Poliţia anunţă că a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele şi condițiile în care s-a produs incidentul.

Bărbatul a căzut de la etajul cinci al unui bloc de locuințe situat pe strada Soarelui din municipiul Braşov incidentul având loc duminică, în jurul orei 12:30.

Citește și: Durere fără margini în familia unui adolescent dispărut de acasă de 5 luni. Rămășițele lui Freddy au fost găsite pe marginea drumului

Când au ajuns la faţa locului echipele de salvatori, aceştia au constatat că în urma impactului cu solul bărbatul a decedat.

„Poliţiştii sunt la faţa locului si desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condițiilor în care s-a produs decesul”, transmit oficiali ai Poliţiei județene Braşov.

Citește și: Cine este femeia care și-a vândut propriul copil unui bărbat în vârstă de 70 de ani, pentru suma de 90.000 de euro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si