Michelle Alyssa Go a murit, după ce un bărbat  a împins-o în fața metroului. Atacul rasist s-a petrecut în stația Time Square 42nd Street, New York. Simon Maritial este acuzat de crimă de gradul doi, potrivit reprezentanților NYPD. Vinovatul s-a predat Poliției la o oră după tragedie. El a fost preluat de polițiști și urmează să-și afle sentința.

Citeste si: O profesoară de 22 de ani a fost ucisă în bătaie. Un român stabilit în Irlanda este principalul suspect

Michelle Alyssa Go avea 40 de ani. Ea a fost împinsă în fața metroului care venea din sens opus, în urma unui atac rasist. Tragedia a avut loc în stația Time Square 42nd Street, New York.

Atac rasist la stația de metrou

„Astăzi, o femeie a intrat în stația de metrou, ca orice newyorkez, doar încercând să ajungă acolo unde trebuia", a declarat primarul orașului New York, Eric Adams.

Citeste si: Trei tineri din județul Mureș au ucis un câine, după ce au vrut să se răzbune pe un vecin

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii cercetează cazul, iar Simon Maritial, un bărbat în vârstă de 61 de ani, este acuzat de crimă de gradul doi, potrivit reprezentanților NYPD. Se pare că vinovatul s-a predat autorităților după o oră de la provocarea tragediei. Acesta a fost preluat de polițiști.

Simon Martinal este cunoscut pentru mai multe antecedente penale, iar conform primelor informații, ar fi vorba despre o persoană fără adăpost.

Oamenii legii au aflat că este vorba despre un atac rasist, iar femeia de orgini asiatice a fost victima bărbatului. O altă femeie le-a povestit polițiștilor că simțea că va fi împinsă și a plecat îngrozită din stația de metrou.

Citeste si: Informații cutremurătoare! Ultimele clipe ale studentului marocan care a fost ucis alături de iubita sa la Iași. Ce a spus despre Sami el Bourkadi, principalul suspect, într-o convorbire telefonică

„Reamintirea că teama de a fi victimele violenţei în comunitatea noastră este întemeiată. Este imperativ ca New York-ul să implementeze soluții proactive, bazate pe comunitate, care să împiedice aceste crime să se întâmple, în primul rând'', a mărturisit Jo-Ann Yoo, director executiv al Federației Asiei-Americane.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Victima era absolventă a unei școli prestigioase și ucra în domenii de strategie, operațiuni, achiziții și fuziuni. Michelle Alyssa Go a fost împinsă în fața metroului, iar acum va rămâne doar o amintire în sufletele cunoscuților.

Citeste si: Descoperire înfiorătoare în locul în care a murit Raisa. Ce au găsit trecătorii, pe lângă sutele de candele aprinse în memoria copilei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si