Close sidebar
Close sidebar

O femeie a fost găsită moartă într-un mall din România. Ea se afla în toaleta centrului comercial

Descoperire șocantă într-un mall din Sibiu. O femeie a fost descoperită moartă în toaleta centrului comercial. Victima avea 63 de ani.

Georgiana Balaban,

Caz șocant la un mall din Sibiu.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie a fost găsită decedată  în toaleta unui mall din Sibiu. Anunțul a fost făcut imediat, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție.

Citeste si: VIDEO| Au apărut primele rezultate după autopsia lui Petrică Mîțu Stoian. Ce au descoperit medicii după necropsie

În seara aceasta, mai multe persoane au sunat la Poliție după ce în baia unui mall a fost găsită o femeie moartă. La fața locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de intervenție care într-adevăr au fost confirmat decesul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: O profesoară din județul Argeș a murit la școală

Din primele date, anchetatorii au anunțat că este vorba despre o femeie de 63 de ani. Ea ar fi angajata centrului comercial, unde a fost găsită fără viață.

Citeste si: VIDEO| Rapperul care își cânta viața în versuri s-a sinucis

Panică la un mall din Sibiu

La mall-ul din Sibiu au ajuns imediat medicii legiști. Experții au declarat că victima nu a avut parte o moarte violentă, așadar nu există suspiciuni că ar fi vorba despre o crimă.

Femeie moartă la mall.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mama unui tânăr român, mort pe o șosea din Italia, face un apel disperat: ”Caut martori la accidentul fiului meu. Nu-mi voi găsi pacea”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI