Întâmplări șocante în București, unde o femeie a mers în clădirea unde se află sediul unui important partid politic șia început să facă scandal. Ea a spart mai multe obiecte, și-a dat hainele jos și a început să se taie cu cioburile de pe jos.

Femeia a recurs la acest gest din cauza unei decepții din dragoste. Scenele terifiante au avut loc la sediul PSD. O angajată a Departamentului de Monitorizare a dat buzna în clădire și a început să facă scandal.

A distrus mai multe obicte, ba chiar a spart și un geam, la momentele de panică asistând zeci de persoane.

Angajata, în vârstă de 40 de ani, și-a făcut apariția la sediul PSD în pijamale. Ea s-a dezbrăcat de îndată, apoi a aruncat cu tot ce a prins în mână. Femeia a spart un geam și a început să își taie părul cu cioburile. Ulterior, și-a provocat răni și pe membrele superioare, spre groaza tuturor martorilor prezenți.

Colegii femeii au aplelat numărul unic de urgență 112. Polițiștii au găsit-o pe femeie într-o stare deplorabilă: dezbrăcată și plină de sânge. Ea a fost imobilizată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Astăzi, în jurul orei 19:30 prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 32 de ani, se autogresează și provoacă distrugeri la o adresă din sectorul 1. La fața locului a sosit o patrula de polițisti din cadrul Secției 2 Poliție care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta și-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare.

A fost solicitată o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiata unitate spitalicească pentru îngrijiri. La acest moment polițiști ai Secției 2 fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată într-o informare a Poliției.

Citeste si: Martor în cazul tinerei incendiate din Ghimpați, luat pe sus de polițiști: „Arestat pentru că am stins femeia!”

Citeste si: Avocata lui Răzvan Ciobanu candidează la alegerile parlamentare! Laura Vicol l-a executat silit pe designer înainte să-i devină cea mai bună prietenă!

Marcel Ciolacu face lumină în cazul femeii disperate care a dat buzna în cadrul partidului

Marcel Ciolacu a declarat că femeia suferă de o depresie cruntă, în urma unei decepții în dragoste. Liderul PSD a transmis că angajata ar fi solicitat să lucreze de la birou, însă vizita ei la sediu a fost făcută cu un cu totul alt scop.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

femeie mutilată la sediul psd
Femeia a recurs la acest gest din cauza unei despărțiri amoroase.[Sursa foto: PixaBay]

„A avut o depresie. S-a despărțit de iubit. Era în telemuncă și a solicitat să vină la serviciu că nu mai are internet acasă. După o jumătate de oră a dat cu pumnul în geam. Au venit salvarea și poliția, normal că poliția a dat la presă. Îi căutăm părinții din Vrancea, sperăm să o punem pe picioare și să vină la muncă”, a declarat șeful PSD pentru G4Media.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si