Victima avea 34 de ani și era din Londra. Ea a fost ucisă în Chippenham Road, Maida Vale, în jurul orei 9.00. Agresorul, un bărbat de 41 de ani, a fost găsit mort, după ce fusese lovit de o mașină. Șoferul vinovat are 26 de ani și este suspect de crimă. Tânărul a fost arestat de oamenii legii.

Citeste si: Incendiu într-un club de noapte din Camerun. Mai multe persoane au murit carbonizate

Victima a fost înjunghiată mortal

„Deodată, s-a mutat în stradă și, de îndată ce au ajuns în stradă, a venit un șofer și i-a lovit pe amândoi. Am fost cu toții șocați și am strigat. Inima mea este cu familiile îndoliate”, a povestit Mulugeta Asseratte, un martor.

Conform primelor detalii din anchetă, ea a fost ucisă pe stradă, sub ochii trecătorilor. Mulugeta Asseratte, un martor, a declarat că un șofer l-a lovit pe agresor, dar și pe victima ucisă de bărbat.

Citeste si: Șofer beat, accident inevitabil

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Poliția cercetează acest caz și vrea să afle de ce bărbatul a înjunghiat-o pe femeie.

Conform autorităților, trupurile neînsuflețite vor fi supuse unor autopsii.

Citeste si: VIDEO- O mașină de Poliție a fost folosită de un tânăr într-un clip video

„Acesta a fost un incident teribil care a avut loc în plină zi, pe o stradă aglomerată din Londra. De asemenea, se pare că o serie de membri ai publicului au încercat cu curaj să intervină pentru a opri atacul.

Un bărbat a fost arestat în legătură cu acest caz; nu avem cunoștință de vreo legătură între acest bărbat și cei doi decedați. De asemenea, pot confirma că în prezent nu căutăm pe nimeni altcineva în legătură cu acest incident”, a mărturisit detectivul Jim Eastwood.

Citeste si: Accident rutier mortal în Tulcea! Două persoane au murit, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac

După ce comis crima, agresorul a fost lovit de o mașină și a decedat. În ciuda eforturilor, medicii au fost nevoiți să le constate decesul. Șoferul vinovat are 26 de ani și este suspect de crimă. Acesta este cercetat de oamenii legii și a fost arestat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si