Tragedie în Maramureș. Femeia și fiul său au fost loviți fix când ieșeau dintr-un parc. Se pare că șoferița vinovată a vrut să se răzbune din gelozie, dar a fost prinsă de oamenii legii.

Citeste si: Un martor la accident, cautat de politie

Cei doi au pierit după ce au fost călcați cu mașina de o femeie din București. Accidentul s-a petrecut pe o stradă unde limita de viteză impusă de oamenii legii este de 30 km/ oră, iar vinovata circula cu peste 100 km/oră.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a decedat după ce medicii au refuzat să-i facă avort: „Au sânge pe mâini”

Tragedia a avut loc ieri seara, în Villach. Șoferița a fugit de la fața locului, dar a fost găsită de autorități în urma unei percheziții. Polițiștii se ocupă de cercetarea cazului pentru a afla cu exactitate care au fost împrejurările tragediei, potrivit Antena 3.

De ce a recurs șoferița la acest gest

Impactul a fost unul dezastruos. Femeia și fiul ei nu au supraviețuit.

Conform primelor informații, mama micuțului fusese căsătorită cu un bărbat din Austria. Șoferița ar fi, în prezent, iubita austriacului și se pare că ar fi vrut să se răzbune, crezând că acesta s-ar fi întors la fosta soție.

Citeste si: Accident cu multe semne de întrebare

Poliția se ocupă de cercetarea cazului, iar dacă se dovedește că femeia din București este vinovată de uciderea celor două victime, aceasta va risca ani grei de închisoare.

Citeste si: Un polițist, care în timpul liber era și preot, a fost prins mort de beat și sub influența substanțelor interzise, după ce furase o mașină

VIDEO- O româncă șochează Austria prin violență


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si