Un polițist de frontieră aflat puternic sub influența băuturilor alcoolice, a fost protagonistul unui eveniment rutier extrem de grav in municipiul Huși, informează BZV.ro.

Polițistul se afla la volanul autovehiculului personal și efectua o depășire a unui alt autoturism, moment în care a acroșat pe trecerea de pietoni o femeie care traversa regulamentar.

Citeste si: Un tânăr din Maramureș, împușcat pe stradă după scene de gelozie. Agresorul, întors din Anglia, și-a surprins iubita când îl înșela

Femeia s-a prăbușit inconstientă la pământ după impactul cu mașina. Femeia se află în comă profundă după accident.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Accident mortal: Șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens

Ea a fost transportată de un echipaj al ambulanței la Spitalul Municipal Husi. Starea sa este gravă, informează sursa citată.

Femeia, transportată în comă la Terapie Intensivă

A fost solicitat si echipajul de Terapie Intensiva Mobila pentru a transfera victima la o unitate medicală superioară.

Polițistul de frontiera Florin.I, a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, iar acesta a indicat o valoare de peste 0,50 mg/ litru alcool pur în aerul expirat.

politist frontieră

Polițistul de frontieră, alcoolemie de peste 0,50 mg/ litru alcool pur în aerul expirat. 

[Sursa foto: BZV.ro]

Șoferul a fost condus la spitalul municipal pentru a i se recolta probe biologice pentru a se stabili cu exactitate alcoolemia.

Femeia în vârstă de 46 de ani a ajuns în comă profundă la spital, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Ce a declarat IPJ Vaslui

„Poliţia municipiului Huşi a fost sesizată, prin apel la numărul de urgenţă 112, cu privire producerea unui eveniment rutier, în urma căruia o femeie în vârstă de 46 de ani ar fi fost acroşată, în zona unei treceri de pietoni, amplasată pe bulevardul 1 Mai, din municipiul Huşi. În urma evenimentului rutier, în care fost implicat un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, a rezultat vătămarea corporală a femeii din Huşi, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Huşi, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte ale producerii accidentului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si