Doi polițiști de la Secția 1 Poliție Urbană Timișoara au găsit, în data de 30 octombrie 2020, pe partea carosabilă un portofel cu bani și mai multe documente, transmite Poliția Română pe pagina de Facebook. Ulterior, s-a aflat cum au fost pierduți banii și documentele.

Citeste si: "Au pus în pericol multe vieți". Trump, reacție șocantă după anunțul privind vaccinul anti-coronavirus

„Luni, 30 octombrie 2020, am așezat portofelul pe capota mașinii, urmând să îl iau după ce aranjez cumpărăturile în mașină, din neatenție și grabă, am uitat că portofelul a rămas pe capotă, eu urcând în mașină și pornind la drum. Nici măcar nu realizasem când am plecat, pierzând portofelul într-o curbă, când primesc un telefon de la domnul agent șef de poliție Ioan care, identificându-mă, m-a înștiințat că mi-a fost gasit portofelul", a povestit femeia pe nume Camelia, proprietara bunului pierdut.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ioan și Valentin, cei doi polițiști de la Secția 1 Poliție Urbană Timișoara care au găsit banii

Timișoreanca a precizat că avea în portofelul pierdut o sumă considerabilă de bani:" Menționez că, portofelul mi-a fost returnat de domnii polițiști conținând tot ce avea în interior la momentul pierderii, acte plus o sumă considerabilă de bani (600 €+ 120 RON) ”, a scris femeia pe Facebook.

Citeste si: Focar de coronavirus la o secție ATI non-COVID

Poliția a fost „cu ochii” pe cetățenii care au ieșit peste noapte pe stradă și i-a amendat cu peste 300.000 de lei

Poliţiştii, jandarmii şi poliţiştii locali au dat, în urma unei acţiuni vizând respectarea măsurilor de prevenire şi combatere a răspândirii COVID-19 desfăşurate în noapte de luni spre marţi, 1.150 de amenzi, în valoare de peste 300.000 de lei. Majoritatea sancţiunilor au fost pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea.

Astfel, au fost date 1.150 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 301.000 de lei, pentru neregulile constatate. 

Dintre acestea, 1.132 au fost pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea sau libera circulaţie, în valoare de 272.000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si