Regan Tierney, o femeie în vârstă de 27 de ani din Manchester, a fost ucisă de fostul iubit. Tânăra mamă a cerut ajutorul oamenilor legii, dar după 11 zile a fost înjunghiată de Daniel Patten, un bărbat în vârstă de 31 de ani. Agresorul a murit și el după două zile de la tragedie. Victima fusese abuzată timp de 10 ani.

Citeste si: Un român de 33 de ani este acuzat că ar fi omorât o femeie de 86 de ani din Marea Britanie

Regan s-a simțit în pericol, așa că a mers la poliție pentru a cere ajutor. La 11 zile după asta, ea a fost înjunghiată de Daniel Patten, un bărbat în vârstă de 31 de ani.

Femeia a apelat la Poliție, însă tot a fost ucisă

Tragedia a avut loc în Salford, Greater Manchester, în anul 2019, iar autoritățile au concluzionat recent că femeia putea fi protejată de furia lui Daniel Patten. Trupul femeii a fost găsit de tatăl ei. Conform informațiilor, poliția nu ar fi lucrat deloc la caz timp de trei zile. Potrivit primelor detalii, Regan Tierney a cerut ajutorul autorităților printr-un apel la numărul de urgență, dar nimeni nu a făcut nimic pentru a o salva.

Citeste si: VIDEO- Accident cumplit pe o trecere de pietoni din Fetești. Doi minori au fost răniți

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Oamenii legii ar fi contactat-o ulterior pe tânăra mamă, dar femeia ar fi refuzat să mai ofere detalii pentru că nu ar fi fost ajutată. Bărbatul care a ucis-o cu sânge rece a fost găsit și el cu răni grave și ar fi decedat peste două zile de la comiterea crimei.

Citeste si: Sentința finală în cazul tânărului care și-a ucis fosta profesoară de matematică. Bărbatul va petrece 11 ani în spatele gratiilor

„Lecțiile învățate din această situație tragică au fost împărtășite tuturor agenților. Ori de câte ori există vreo sugestie privind oportunitățile ratate, acest lucru este luat extrem de în serios și organizațiile partenere continuă să lucreze împreună pentru a învăța din orice greșeli care au fost făcute”, a transmis Salford Community Safety Partnership.

Tânăra a fost într-o relație cu asasinul timp de zece ani. În acest timp ea a fost supusă unor momente de intimidare, unui comportament controlant și coercitiv, violență fizică, amenințări și abuz verbal.

Citeste si: Un bărbat dispărut de trei luni, găsit mort în pădurea Băneasa din București. Alexandru Coman era un cunoscut om de afaceri din Sibiu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si