Duminică seara, în jurul orei 19:00, poliţiştii din Odobești au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, într-o parcare din localitate se află o femeie inconştientă, transmite Monitorul de Vrancea.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliției Orașului Odobești, specialiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale precum şi un echipaj medical. Din păcate, femeia de 56 de ani, din Odobești a decedat la spital.

Citeste si: O mașină condusă de un minor de 16 ani, fără permis de conducere, s-a răsturnat pe șinele de cale ferată

Femeia, ucisă în bătaie și abandonată în mijlocul parcării

Potrivit primelor informații din presa locală, femeia ar fi fost omorâtă în bătaie și abandonată în mijlocul parcării. Polițiștii care au ajuns la fața locului au securizat zona, cadavrul fiind ulterior transportat la Serviciul de Medicina Legală.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Doi minori și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren

Potrivit anchetatorilor, femeia prezenta leziuni în zona feţei, însă doar necropsia va stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs decesul.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si