Ridurile de pe frunte devin accentuate încă din tinerețe, iar dacă acest lucru ne deranjează este bine să luăm măsuri. Doamna doctor Daniela Taher ne va spune totul despre injectarea cu botox. Pentru a preveni apariția ridurilor trebuie să folosim o cremă hidratantă.

Citește și: VIDEO |O mamă și-a lăsat fiica de 11 ani să-și pună gene false

„Există anumite efecturi adverse: o ușoară roșeață, o durere de cap”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Când este recomandată o astfel de intervenție și în ce constă botoxul?” 

Daniela Taher, medic dermatolog: „Rămâne cea mai populară, cea mai rapidă și cea mai eficientă metodă pentru tratamentul ridurilor frunții. Cea mai populară pentru că este aprobată încă din 2002 pentru uzul cosmetic, cea mai eficientă pentru că 99% din pacienți răspund la acest tratament și cea mai rapidă pentru că procedura durează între 5 și 15 minute. Este indicată atât pentru prevenția ridurilor, dar și ca o formă proactivă pentru a preveni apariția ridurilor noi.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Cât timp ne vom bucura de atenuarea ridurilor și când trebuie să repetăm procedura?”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Daniela Taher, medic dermatolog: „Durata acțiunii botoxului poate fi între 3 și 5 luni. La unele persoane care au un metabolism mai activ, care petrec mult timp la plajă poate să dispară mai repede. Toate ridurile vor reveni cam la 4 luni. 60% din efectul botoxului se menține.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Există riscuri după o astfel de intervenție?”

Daniela Taher, medic dermatolog: „Există anumite efecturi adverse: o ușoară roșeață, o durere de cap care trece foarte repede. Unii doctori injectează prea mult botox și apare aspectul „the frozen look”, fruntea este foarte întinsă și imobilă.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Care sunt prețurile la botox?”

Daniela Taher, medic dermatolog: „Poate varia între 80 și 300 de euro.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si