Tinerele au povestit despre cum au fost tratate de care medicul Doina Andrei. Acestea avea un anumit tarif pentru interventiile medicale, iar fara acesti bani, refuzau sa le ajute.

”Am fost internată două -trei zile timp în care nu mi s-a făcut nimic. Mi-a spus direct: fără şase milioane (600 ron n.r.) nu îţi fac nimic. Am vorbit cu mama, iar în a patra zi mama a venit cu banii, iar după ce i-a dar s-a ocupat de mine şi a făcut intervenţia”, a declarat fosta pacientă în faţa judecătorilor, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

O alta pacienta a povestit in fata anchetatorilor ca a fost initial la cabinetul privat al doctoritei Andrei, unde i s-a facut o inrerupere de sarcina, una incompleta insa. Femeia a fost rechemata apoi la spital, pentru a fi supusa unei noi interventii, explicatia fiind aceea ca sarcina iniţială a fost una gemelară, iar la prima înrerupere, medicul nu a observat acest lucru. Pentru acest lucru, medicul i-a cerut 400 de lei.

Cazul a intrat in atentia autoritatilor dupa ce o pacienta a facut un denunt impotriva medicilor de la Sectia de Obstetrica Ginecologie de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.

Pe langa ca cereau spaga, medicii le umilea si le jignea pe pacientelor sarace, pe care le numea „proaste”, „scroafe” sau „vaci”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si