Close sidebar
Close sidebar

Femeile umilite de trei medici de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui vorbesc despre experientele din spital. Doctorii refuzau sa le ajute fara spaga: „Fara 600 de lei nu pot face nimic“

Au reinceput audierilor in cazul celor trei medici din Vaslui, judecate pentru fapte de coruptie. Doina Andrei, Simona Botez şi Adrian Tănăsescu, de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui cereau spaga de la femeile insarcinate pentru efectuarea serviciilor medicale.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tinerele au povestit despre cum au fost tratate de care medicul Doina Andrei. Acestea avea un anumit tarif pentru interventiile medicale, iar fara acesti bani, refuzau sa le ajute.

”Am fost internată două -trei zile timp în care nu mi s-a făcut nimic. Mi-a spus direct: fără şase milioane (600 ron n.r.) nu îţi fac nimic. Am vorbit cu mama, iar în a patra zi mama a venit cu banii, iar după ce i-a dar s-a ocupat de mine şi a făcut intervenţia”, a declarat fosta pacientă în faţa judecătorilor, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

O alta pacienta a povestit in fata anchetatorilor ca a fost initial la cabinetul privat al doctoritei Andrei, unde i s-a facut o inrerupere de sarcina, una incompleta insa. Femeia a fost rechemata apoi la spital, pentru a fi supusa unei noi interventii, explicatia fiind aceea ca sarcina iniţială a fost una gemelară, iar la prima înrerupere, medicul nu a observat acest lucru. Pentru acest lucru, medicul i-a cerut 400 de lei.

Cazul a intrat in atentia autoritatilor dupa ce o pacienta a facut un denunt impotriva medicilor de la Sectia de Obstetrica Ginecologie de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. Pe langa ca cereau spaga, medicii le umilea si le jignea pe pacientelor sarace, pe care le numea „proaste”, „scroafe” sau „vaci”.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI