Oamenii au privit terifiati acest fenomen, iar unii dintre ei au reusit sa imortalizeze momentul. Pestele a cazut pur si simplu din cer in micul orasel de coasta, iar oficialii statului Tamaulipas, acolo unde s-a produs fenomenul, au postat poze cu pestii veniti din ceruri si care au cazut pe pamant.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Acest caz nu este singular, peste tot in lume fiind documentate astfel de ploi cu pesti. Ele au mai fost vazut in India sau chiar in zone din California, Statele Unite.

Oamenii de stiinta spun ca acesti pesti de mici dimensiuni sunt trasi din oceane sau lacuri de tornade sau vartejuri ce se deplaseaza pe suprafata apelor, apoi sunt purtati de vanturi catre zone de uscat si ulterior cad pe zonele locuite. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si