Close sidebar
Close sidebar

Fenomen inspaimantator pe litoralul romanesc. S-a mai intamplat asta in urma cu opt ani

Marea s-a retras cu 20 de metri de la tarm, in statiunea Mamaia, lasand in urma un peisaj dezolant: un covor gros de scoici si meduze esuate. Specialistii spun ca fenomenul este cauzat de schimbarea directiei vantului.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Odata cu apa, dispar si plantele si organisme mici care constituie hrana pestilor.

„Este zona de hranire a puietului de peste, in special chefalilor. Aceasta variabilitate a liniei tarmului este un fenomen cunoscut si continuu, in functie de directia si durata, de intensitatea vantului. Am avut situatii in care aceasta oscilatie s-a petrecut pe distante de circa 100 de metri”, afirma Simion Nicolae, directorul INCDM „Grigore Antipa”, Constanta, potrivit Digi24.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acest fenomen a mai avut loc in urma cu opt ani, cand, pe plaja din centrul orasului Constanta, nisipul a ramas descoperit pe o distanta de 120 de metri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI