Close sidebar
Close sidebar

Fenomen meteo extrem in Tulcea: o tornada a distrus acoperisurile de pe mai multe case

Mai multe case au ramas fara acoperis dupa ce o tornada a lovit localitatea Niculitel, din judetul Tulcea. Potrivit adevarul.ro, nu este prima data cand acest fenomen extrem are loc in aceasta zona.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform sursei citate, cel putin 12 case din Niculitel au ramas fara acoperis din cauza tornadei. Autoritatile evalueaza acum pagublele produse de furtuna. Judetul Tulcea s-a aflat sub cod galben de precipitatii si vant puternic in aceasta perioada.

Nu este prima data cand in aceasta zona apare acest fenomen extrem. In primavara anului 2014, a fost surprinsa o tornada in Muntii Macinului, langa localitatea Turcoaia.

"Mă pregăteam să fac un traseu în munţii Măcinului şi am observat tornada. A început să bată vântul şi să ridice frunze. S-a întâmplat în jurul orei 14 sau 14.30" a declarat Gabriel Lâlă, preşedintele Asociaţiei Clubul de Turism Proilavia Brăila pentru www.infoest.ro. Fenomenul a durat câteva minute.

FOTO Radio Constanţa

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI