Mai multe spirale au fost surprinse de un fotograf lângă Aurora Boreală. Pasiunea pentru fotografie l-a adus în punctul în care, la aproximativ 2.00 dimineața,a ajuns să vadă mai multe cercuri luminoase care traversau cerul.

Citește și: Un satelit mort al NASA cade pe Pământ. Există riscul "de a răni pe cineva"

Don Hampton de la Institutul de Geofizică Fairbanks al Universității din Alaska a văzut imaginile care au ajuns virale pe internet și a precizat acest eveniment nu are nici o legătură cu extratereștri.

Citește și: Stupoare la NASA. Un semnal radio repetat vine de pe o altă planetă

„Când fac asta la altitudini mari, acel combustibil se transformă în gheață. Și dacă se întâmplă să fie în lumina soarelui, când ești în întuneric pe pământ, îl poți vedea ca un fel de nor mare și, uneori, este ca un vârtej”, spuse el. "Nu este o galaxie... Sunt doar vapori de apă care reflectă lumina soarelui."

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Cercurile de pe cer ar fi de la combustibil eliberat de la o rachetă.

Citește și: Venus în Taur în astrograma natală. Ce spune despre tine acest aspect astrologic

Un satelit mort al NASA cade pe Pământ. Există riscul "de a răni pe cineva"

Un satelit de peste 300 de kilograme se îndreaptă cu viteză spre Pământ- și este gata să aterizeze abrupt în cursul zilei de miercuri.

NASA a transmis recent  că satelitul său Reuven Ramaty High Energy Solar Spectroscopic Imager, altfel cunoscut sub numele de RHESSI, va reintra miercuri în atmosfera Pământului.

Citește și:  Ce știe Elon Musk despre viața extraterestră și restul lumii nu știe

Satelitul revine pe Pământ după mai bine de 20 de ani în care s-a aflat pe orbită.

Potrivit  NASA, cea mai mare parte a satelitului este de așteptat să ardă în timpul coborârii sale, dar unele părți au șansa de a supraviețui trecerii prin foc.

„Riscul ca satelitul să provoace probleme oricui de pe Pământ este  scăzut – aproximativ 1 din 2.467  ”, a spus agenția într-un  comunicat de presă.

Lansat pentru prima dată pe orbita sa joasă a Pământului în 2002, RHESSI a observat erupții solare și erupții de masă coronară care au ajutat cercetătorii oamenilor de știință asupra fizicii exploziilor de energie ale soarelui.

Citește și: Avionul dispărut fără urmă cu 240 de oameni la bord. Cea mai nebunească teorie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si