Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Fenomene extreme în prag de sărbători. Vijeliile au făcut ravagii în multe zone din țară

Vremea severă a făcut ravagii în multe zone din țară înainte de sărbători. Vijeliile cu rafale de peste 60 de km la oră au rupt copaci, iar grindina căzută în cantități mari, a distrus totul în cale. La munte e viscol și alertă de avalanșe.

Diana Bostan,

Fenomene extreme


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un șofer a surprins momentul în care vântul, cu o putere de uragan, a smuls din rădăcini un copac de la marginea drumului care duce spre stațiunea Parâng din Hunedoara.

Fenomenele extreme au făcut ravagii în multe zone din țară

Numai o minune a făcut ca în acel moment să nu se nimerească nicio mașină în dreptul lui.
Pe Valea Jiului, afat sub cod galben de vreme severă, vântul a suflat cu peste 60 de km la oră.

Citește și: Cod galben de descărcări electrice şi grindină în judeţul Satu Mare

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Autoritățile au emis avertizări Ro Alert prin care îi sfătuiau pe oameni să se adăpostească din calea vijeliilor. În 22 de județe s-au înregistrat astfel de fenomene.
În Zalău, în această după amiază a căzut grindină.

Citește și: VIDEO Cod galben de ploi și vijelii în România. Ce județe sunt afectate în Vinerea Mare

Grindină

[Sursa foto: PixaBay]

Autoritățile au anunțat risc de avalanșă la munte

Turiștii care sunt în vacanță la munte sunt sfătuiți să nu se aventureze prea mult pe creste, căci există un risc uriaș de avalanșă. Vremea rea a speriat și animalele sălbatice de la munte, care au căutat să se refugieze din calea viscolului.

Citește și: VIDEO-EXCLUSIV: Cum va fi vremea în ziua de Paște- Temperaturi între 15 și 20 de grade Celsius/ ”În noaptea de Înviere vom avea vreme bună”

Vestea bună este că poile s-au domolit astăzi, iar la noapte vom putea lua liniștiți lumină. Va fi frig însă. În Brașov, vor fi doar 3 grade celsius, iar în capitală- 8!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI