O tornadă și-a făcut apariția în zona localității Alești, județul Dolj, duminică seară. Locuitorii au postat imaginile pe o rețea de socializare.

Citeste si: VIDEO| Avertizare METEO: Ploi abundente şi instabilitate atmosferică în mare parte din țară. Vezi HARTA cu județele afectate!

Tornadă surprinsă în județul Dolj

 „Prima mare tornadă, Craiova, România. Zona Simnicul de sus ...Albeşti”, a spus un internaut.

O altă femeie din Albești a filmat tornada și a postat imaginile pe o rețea de socializare: „acum în Albeşti un fuior de tornadă”.  

Citeste si: VIDEO| O nouă avertizare ANM pentru weekend: instabilitate atmosferică și ploi abundente

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De la începutul lunii iulie, în Dolj au avut loc mai multe fenomene meteo extreme. O furtună ce a durat aproape o oră a avut loc la Craiova, fiind înregistrate peste 500 de apeluri la 112.

În urma furtunii, mai multe acoperișuri au fost afectate, peste 20 de copaci au fost doborâți și 51 de mașini au fost avariate.

„Am avut Cod roşu, peste Cod roşu nu mai există nimic”, a spus, la acel moment, primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu.

Cod portocaliu de vreme instabilă

Astăzi, 22 august, vrema va fi destul de răcoroasă și va continua să plouă în unele regiuni.

În sud-estul țării sunt așteptate, spre seară, averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. 

Citeste si: VIDEO- Cod Roșu de furtuni puternice în mai multe zone din țară. ANM: două zile cu ploi torențiale în Capitală

În Capitală, cerul va fi noros și vor fi perioade însoțite de averse, chiar și de descărcărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 30, spre 31 de grade. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si