Nimic nu pare sa fie in neregula in acest depozit. Toate lucrurile sunt aranjate la locul lor. Un muncitor care tocmai isi termina treaba isi impinge scaunul de la birou, mai aranjeaza putin si pleaca din depozit. Parca cineva nevazut astepta tocmai momentul acesta.

In doar cateva secunde de cand omul a disparut din peisaj, in mod absolut inexplicabil caruciorul pe care se afla cutii si acte incepe sa se plimbe.

Prima data se misca puternic doar in fata! Apoi ca si cum cineva l-ar fi scapat din mana se indreapta in stanga. Probabil muncitorul aude scartaitul rotilor si revine in hala.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Barbatului nu-i vine sa creada ce-i vad ochii! Socat omul face un pas inapoi.

Omul mai cheama pe cineva in ajutor si ii explica ce s-a intamplat. Arata spre caruciorul care s-a miscat singur. In cele din urma isi face curaj si se duce catre obiect. Il ocoleste insa la cativa metri si se uita atent sa nu care cumva sa fie suprins de vreo creatura.

In cele din urma ia caruciorul si il pune asa cum se afla in faza initiala. Se uita totusi atent incercand sa gaseasca o explicatie.Ce ar fi putut plimba caruciorul?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si