Close sidebar
Close sidebar

Fenomenul meteo care apare de miercuri în țară. Vremea se schimbă în zilele următoare

Meteorologii anunță schimbări drastice ale vremii în perioada următoare. La ce trebuie să ne așteptăm.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Unsplash]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A fost emisă o nouă informare meteo care vizează prognoza 16-20 octombrie. Vremea urmează să se răcească semnificativ. Prin urmare, scăderea de temperatură va aduce ceața pe arii restrânse, în mai multe zone din România.

„Regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru mijlocul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi slabe în nord, centru și nord-est. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade. Dimineața, pe arii restrânse va fi ceață”, informează meteorologii. 

Citește și: VIDEO Bătuți și pedepsiți cu electroșocuri în spital! Cum a reacționat conducerea unității medicale?

Citeste si: Un bărbat a fost zărit în sălbăticie, după trei ani de căutări. Tom a fugit de acasă alături de copiii săi, după o ceartă cu soția- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Profesoară de matematică arestată după ce s-a aflat că are o relație cu un elev. A fost dată de gol de zgârieturile de pe spate- antena3.ro

[Sursa foto: Unsplash]

Vremea se răcește spre sfârșitul săptămânii. Zona în care poate să apară bruma 

Meteorologii avertizează că vremea urmează să se răcească simțitor, în special în anumite zone din țară. Între 16 și 20 octombrie temperaturile scad, mai ales în zonele de munte, unde poate să cadă chiar și bruma.

În Capitală vremea va fi în continuare frumoasă, dar valorile termice vor fi mai scăzute decât cele înregistrate până acum.

„Vremea se va răci în nord, nord-est și în centru, iar în restul zonelor valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua anterioară. Vremea se răcește și mai mult în intervalul 16 – 20 octombrie și va cădea brumă în nord-estul țării și la munte.

Vremea în București va fi în general frumoasă și normală termic comparativ cu mediile multianuale specifice perioadei.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

Vremea va fi predominant frumoasă și normală termic pentru această perioadă în vestul și nord-vestul țării. În sud, est și centru valorile termice diurne se vor situa sub mediile climatologice, iar noaptea și dimineața vor fi nori joși sau ceață, asociate posibil cu burniță”, precizează ANM.

Citește și: „Nu vrea să mănânce și bea doar apă”. Tânăra care a dispărut din Capitală și a apărut în mod misterios pe o bancă din Călugăreni trece prin clipe cumplite. Mama ei, disperată: „Nici unghii la mâini nu mai are”

[Sursa foto: Unsplash]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI