Close sidebar
Close sidebar

Fericit dupa egalul cu Serbia, Contra a dat declaratia serii: "Mai bine imi pierd vocea, decat sa pierd meciul!"

Nationala Romaniei a obtinut un punct mare pe terenul Serbiei, fiind neinvinsa dupa doua partide disputate in Liga Natiunilor.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Serbia si Romania au incheiat nedecis, 2-2, partida disputata aseara in cadrul Ligii Natiunilor. Mitrovici (26,63) si Stanciu (48) si Tucudean (68) au marcat intr-o confruntare in care ambele echipe isi puteau apropia victoria pe final. La final, selectionerul Cosmin Contra- care a stat mereu cu gura pe tricolori- a dat declaratia serii, intrebat daca nu se teme ca va ramane fara voce: ”Mai bine îmi pierd vocea, decât să pierd meciul”, a marturisit Contra la conferinţa de presa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Normal că sunt mulţumit şi fericit. Cu puţin şansă, a fost un meci de ambele părţi. Cu puţină şansă, în ultimele 10 minute cu acţiunile pe care le-am avut, ne puteam întoarce cu cele 3 puncte. Am demonstrat că suntem o echipă în ascensiune, jucăm fotbal când vrem să jucăm fotbal. Astăzi, împotriva unui adversar puternic, ne-am ridicat la nivelul lor.

Da, ca întotdeauna, sunt un selecţioner fără voce (n.r.- că e răguşit). Am revenit de la 0-1 şi 1-2 şi am dovedit că avem caracter. E clar nu că nu mă mulţumeşte (n.r.- numărul de puncte după primele 2 partide). Mi-aş fi dorit să avem 4 puncte după primele 2 meciuri", a declarat Cosmin Contra la PRO TV.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI