In minutul 86, Torres, in varsta de 32 de ani, s-a accidentat la un duel cu un jucator de la Deportivo, iar medicii celor doua echipe i-au acordat ajutorul, jucatorii intervenind pentru a-i scoate limba atacantului ca acesta sa nu se afiexieze. El a fost scos de pe teren pe targa, fiind transportat la spital. Toti fanii au aplaudat in momentul in care Torres a fost scos de pe teren pe targa, iar Florin Andone a incercat sa-i consoleze pe jucatorii in lacrimi de la Atletico.

In momentul in care jucatorul a fost urcat in ambulanta, capitanul echipei Atletico, Gabi, si directorul sportivo Mono Burgos au ridicat bratele spre fani, pentru a-i asigura ca Torres este constient.
 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Florin Andone a declarat ca s-a temut foarte tare cand a vazut accidentarea lui Fernando Torres la meciul dintre Deportivo La Coruna si Atletico Madrid.

" Mi-a fost foarte frica, nu stiam ce se intampla. Este prima oara cand vad asa ceva la un meci.

Sper sa fie bine cat mai repede", a spus Andone.

Andone a marcat golul echipei Deportivo La Coruna in remiza cu Atletico Madrid, scor 1-1, din etapa a XXV-a a campionatului Spaniei.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si